Hallo IJburgers!

(Bovenstaande is natuurlijk een dikke knipoog naar “Hallo IJburg!“)

Voortaan drinken we op IJburg niet alleen maar de lekkerste wijn op het terras (volgens het Parool), maar ook thuis, het hele jaar door, zonder de brug over te hoeven (dit was de laatste woordspeling, ook nog eens een dubbele…)! Verrassend mooie Sloveense wijnen welteverstaan.

Rood, wit, rosé en oranje wijn

Foto: Bij Spiazzo op IJburg door SANNE ZURNÉ, nieuwsartikelen Parool “Op deze terrassen drink je de lekkerste wijnen van de stad” 27 mei 2018, en “De lekkerste terraswijnen van 2016:” Terraswijntest Harold Hamersma, 28 mei 2016

Ambachtelijk gemaakt op de familie wijngaarden in het zogenaamde ‘Toscane van Slovenië’ op de grens met Italië, in de heuvels van Goriška Brda. Ontdek de rode, witte, rosé en oranje (!) wijn van topkwaliteit.

Šmartno in Goriška Brda

Persoonlijk thuisbezorgd

Gratis natuurlijk. Want wij wonen zelf ook op IJburg, dus van en voor op IJburg (doe ik het toch weer, een woord- en toespeling…).

De 13e is voor onze rekening

13 is op IJburg een geluksgetal. Jazeker, want na ieder dozijn geleverd uit voorraad is de 13e een van ons, om je te laten kennismaken met iets wat je nog niet hebt gehad. Bijvoorbeeld een oranje, of mousserende rosé wijn. Allesbehalve 13 in een dozijn, want fles voor fles zijn het bijzondere wijnen van topkwaliteit met een verhaal van de maker.

Proefpakket op maat

Geef aan ons door:

  1. Voorkeur voor welke wijn: rood, wit of oranje(!), stil of mousserend, druivenrassen,
  2. Welk bedrag je wil besteden. Ga uit van vanaf circa 12 per fles, want Sloveense wijn is kwaliteitswijn en niet het eerste beste slobberwijntje.

En dan stellen wij uit de voorraad een pakket voor je samen. En die kan nog diezelfde dag bij je in huis op tafel staan. Mail ons op ijburg@ of schiet ons aan als je ons op IJburg tegenkomt.

(Bovenstaande tekst is overduidelijk van de hand van Peter, dit zou Erika nooit zo gedaan hebben, als je ons kent van het schoolplein, voetbalveld, tennisbaan of binnenstraat, had je dat natuurlijk allang door.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *