‘vind het flesje, verdien een kistje’ Pasen speurtocht

Op Eerste en Tweede Paasdag organiseren we net als vorig jaar weer de ‘vind een flesje, verdien een kistje’ Pasen speurtocht: in plaats van eieren heeft de Paashaas een aantal miniatuurflesjes verstopt waarin we gewoonlijk de proefmonsters met Sloveense wijn doen voor in het kistje voor de thuisproeverijen. De vinder van een flesje met boodschap wordt beloond met een proefkistje Sloveense wijn!

De Paashaas laat een drietal aanwijzingen achter via mail en post daarnaast een foto van de vindplaats van een van de flesjes op de social media kanalen Instagram.com/FinaSlovina en Facebook.com/Slovina.wijn. Of mail voor de laatste dagelijkse aanwijzingen naar paashaas@slovina.nl.

De laatste en alle aanwijzingen Tweede Paasdag, maandag 18 april:

Daar zijn ze dan, de laatste aanwijzingen voor alle drie de vindplaatsen! Samen met de eerdere is het een appeltje en een eitje om de verstopplekken te lokaliseren. Als de hazen hier van het eiland de flesjes tijdens de Paaswandeling nou nog niet weten te vinden, dan zijn het geen echte speurneuzen….

Aanwijzing en vindplaats 3, Eerste Paasdag zondag 17 april:

“Om het gat te dichten is één vinger niet genoeg, maar als de vloed komt liggen er meerdere arken klaar.”

Aanwijzing en vindplaats 2, Eerste Paasdag zondag 17 april:

“In de beschutting van het fort kunnen de zwijnen verderop uit de buurt van de kinderen tot rust komen en hun eigen weg gaan….”

Aanwijzing en vindplaats 1, Eerste Paasdag zondag 17 april:

“Ook wij steken ‘m elke dag weer in de grond om aan iets grootsers te bouwen.”

“Daar gaan ze! Onderweg naar de verstopplek.”

“De Voorbereidingen zijn in volle gang.”

Paasspeurtocht 2021:

Dit waren de aanwijzingen en vindplaatsen van vorig jaar: