Ontdek ook – net als wij, Erika & Peter – de verrassend goede Sloveense wijn en geniet thuis van heerlijke ambachtelijk geproduceerde wijnen uit het land met een van de oudste wijntradities, Slovenië!

Proefpakketten:

Hieronder een aantal voorbeelden van wijnpakketten die wij voor je samenstellen, met verschillende soorten en klassen:

Geopend tijdens de inrichting!

Je kan vanaf nu al bij ons terecht voor de verrassend goede Sloveens wijnen, ook al zijn we nog druk de zaak aan het inrichten en de eerste wijnen aan het invoeren (volg de voortgang op ons blog en sociale media).

Vanaf 6 flessen gratis verzending

Bestel een hele doos en de verzendkosten voor ons. Of het allemaal dezelfde of juist verschillende wijnen zijn, al dan niet van diverse wijnmakers, dat maakt niet uit. Kijk vooral ook bij de wijnpakketten voor interessante combinaties en suggesties.

Tot 20% korting op geselecteerde combinatiepakketten!

Wij hebben speciale probeerpakketten samengesteld met wijnen van de diverse wijnmakers:

  • rode, witte, rosé en/of oranje wijnen
  • droge en mousserende wijnen
  • van één wijnmaker of van meerdere

De manier om kennis te maken met het rijke en gevarieerde aanbod van Sloveense wijnen, om je te laten verrassen of nieuwe wijnen te ontdekken.

Liever een pakket op maat? Dat kan ook, neem dan even contact met ons op.

Wensen? Maatwerk!

Bent u op zoek naar een bepaalde wijn of wijngaard en ziet u die er niet tussen staan? Of heeft u een voorkeur voor bepaalde wijn(en)? Of is er een wijn die u graag eens wilt proeven? Neem dan contact met ons op voor een pakket op maat, wij gaan dan voor u aan de slag en stellen het voor je samen, samen met de lokale vinoteka en wijnmakers.

De eerste wijnen uit de heuvels van Brda zijn binnen!

We hebben de dozen van de pallet gehaald en opgestapeld, maar eerst even uitgepakt om te kunnen laten zien wat we nu in huis hebben van Alexander, Benedetič, Blažič, Bregar, Čarga, Dobuje, Emeran Reya, Erzetič, Ferdinand, Kristančič, Piro, Prinčič, Ronk, Ščurek, Sirk, Zalatel.  

Bekijk de videos in het Google Photos album!